«Коза-Дереза»

2016-06-02

/Files/images/2016_rk/cherven/025.JPG

Теплом, щирими дитячими посмішками та яскравими сонячними променями, був пронизаний цьогоріч День захисту дітей в с. Коларівка.

В Коларівській бібліотеці-філії 2 червня пройшло незабутнє дійство з участю дітей та молоді. Масу задоволення та позитивних емоцій отримали діти та усі присутні, коли полинули у чудовий світ казки, переглядаючи виставу «Коза-Дереза». Наша вистава створена за мотивами української жартівливої казки. Головна героїня – Коза-Дереза, яка хитрувала і дурила свого господаря, сама попалася на своїх хитрощах. Після втечі з дому, Коза-Дереза оселилася в хатинці Зайчика. Багато страхів натерпілися лісові звірята, але ось з`явився…, а хто з`явився, діти дізналися, коли завітали до бібліотеки на цю чудову виставу, яка пронизана національним українським гумором та колоритом, де звірята вміють не тільки говорити, а ще й добре співати й танцювати.

В проведенні і організації свята допомогу надали спонсори, а саме: Коларівський сільський голова Павловська Н.Г., «ПП» Бухтояров Я.А., «ПП» Іванніков Є.С., «ПП» Ігнатенко В.Л., мешканець села Коларівка Сімов В.В. Також хочеться відзначити жителя нашого села Ковальчука О.М. за допомогу у виготовленні надзвичайних декорацій.

З хорошим настроєм, приємними спогадами та солодкими подарунками від обласного депутата Іванової Н.В. і «ПП» Сафьолкіна О. М. повертались діти додому.

Надіємось, цю традицію започаткувати і надалі, щоб діти отримували, бодай, хоч краплинку радості та тепла. Дякуємо всім, хто приймав участь у підготовці та проведенні вистави.

/Files/images/2016_rk/cherven/DSC02841.JPG

/Files/images/2016_rk/cherven/DSC02833.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 381

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.