«Тепло родинного вогнища»

2016-05-15

/Files/images/2016_rk/traven/DSC02244.JPG

Родина для кожної людини надзвичайно важлива. Родина – поняття священне, родину потрібно оберігати і шанувати. Кожна людина повинна відчувати і цінувати те, що вона є членом родини. Особливо це стосується дітей.

В Україні говорять: «Без сім’ї немає щастя на землі». Саме в сім’ї дитина робить свої найперші кроки, навчається любові і добра, звідси вона виходить у широкий світ.

15 травня в селі Мішківка, на майданчику біля сільської книгозбірні, відбулось свято Дня родини «Тепло родинного вогнища», організоване Мішківською бібліотекою-філією. На свято завітали голова Жовтневої районної організації ветеранів, почесний ветеран України, член центральної Ради ветеранів України Тарко Людмила Іванівна, голова ветеранської організації села М-Погорілове, депутат сільської Ради Бутова Аліса Сергіївна, депутат районної ради, журналіст, поет-лірик, поет-гуморист Мурга Валерій Леонтійович. Гостей свята та родини нашої громади радо зустрічали голова М-Погорілівської сільської Ради Ботанін Андрій Леонідович та ведучі свята завідувач Мішківської бібліотеки Кротовська Людмила, депутат М-Погорілівської сільської Ради Каверза Тамара та Ланіна Алла.

Учениці М-Погорілівської ЗОШ I-IIст. Савицька Софія, Толгаренко Тетяна, Ханасюк Ганна, Кожеко Марія та дошкільнята Захарова Альона і Авраменко Діана вітали матусь та татусів чудовими віршами. А батьки з задоволенням приймали участь у конкурсах, вікторинах, згадували приказки про родину, сім’ю – отримали невеликі призи та подарунок від Каверзи Олени та Кожеко Марії – танець «Хіп-хоп». Також учні школи виконали для всіх присутніх танок «Вальс».

Не обійшли увагою і старших членів родини – це бабусь та дідусів, для них також лунали слова подяки від їх онуків. А бабусі приголомшили всіх своїми творчими здібностями в області співу. Качановська Любов Павлівна, Дзядук Марія Григорівна, Іванова Наталія Михайлівна, Токар Тамара Іванівна, Каверза Тамара Тихонівна та молода матуся Ольга Іванова зачарували всіх піснею «Цвіте черешня в мами на городі».

Українці – це люди с почуттям гумору. Мабуть, у кожній родині люблять жартувати. Якою б засмученою не була людина, та, почувши дотепний жарт, вона обов’язково посміхнеться. Тому присутні з щирими посмішками та оплесками вітали гостя свята Мургу Валерія Леонтієвича, який з притаманним йому почуттям гумору, розповідав гуморески.

На святі лунали музичні вітання для багатодітних родин. Голова Жовтневої районної організації ветеранів Тарко Людмила Іванівна сказала про те, що батьки – це приклад для своїх дітей. Батьки - це найдорожче, що є в кожного з нас. Чудово, коли стосунки між ними будуються на взаєморозумінні і повазі. Саме зі своєї сім’ї, з родини іде у світ людина і несе в нього своє серце, наповнене добротою і любов’ю, відчуттям краси і справедливості. Вона привітала всі присутні родини зі святом, побажала всім здоров’я, витримки, терпіння, добра.

Наприкінці заходу ми не могли не сказати про величне свято День Перемоги, завдяки якому ми можемо жити і святкувати День родини у 21 столітті. Качановська Любов Павлівна прочитала вірш «Опять весна», а потім всі разом заспівали пісню «День Перемоги».

/Files/images/2016_rk/traven/DSC02243.JPG

/Files/images/2016_rk/traven/DSC02231.JPG

/Files/images/2016_rk/traven/DSC02228.JPG

/Files/images/2016_rk/traven/DSC02228.JPG

/Files/images/2016_rk/traven/DSC02226.JPG

/Files/images/2016_rk/traven/DSC02213.JPG

/Files/images/2016_rk/traven/DSC02209.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 517

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.