• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Новини
  • В Зеленогайській бібліотеці привітали з Новим Роком воїнів АТО

В Зеленогайській бібліотеці привітали з Новим Роком воїнів АТО

2014-12-29

/Files/images/2015_rk/schen/image.jpg

Напередодні Нового року в Зеленогайській сільській бібліотеці зібралась громада, щоб подякувати та привітати з Новим роком військовослужбовців, мешканців села, що проходять службу в зоні проведення АТО - Дениса Небаба, який саме повернувся до дому на короткострокову відпустку та Тимечко Сергія, вітання для якого передали через його дружину Світлану, так як сам Сергій зараз виконує бойові завдання захищаючи нашу країну. Воїнів привітали завідуюча бібліотеки Гнедько Оксана та сільський голова Струтинський Микола.

- Сьогодні ми зібрались щоб привітати один одного з наступаючим Новим Роком. Це велике свято, яке несе в собі таїнство дива. Народжується новій рік. Сподіваємось що він принесе нам насамперед мир, процвітання, добробут, щастя в кожну родину і в кожний двір. Та, насамперед, ми хочемо подякувати вам, хлопці, адже завдяки вашій самовідданій праці ми спостерігаємо за всіма тими жахіттями, що відбуваються на сході країни лише з екранів телевізорів. В силу своїх можливостей ми робимо все щоб полегшати вам службу. Дякуємо вам, за те що ви у нас є! З Новим Роком.!!! – вітали військових організатори свята./Files/images/2015_rk/schen/DSCN7035[1].JPG

До поздоровлення долучились працівники сільської ради, соціальний працівник , учні університету ІІІ віку та бібліотечні клуби за інтересами, Військовослужбовцям були вручені коштовні подарунки.

Інформація та фотоматеріали КУ "ЦБС"

Жовтневого району

Кiлькiсть переглядiв: 493

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.