Торгівля людьми - сучасний прояв рабства

2018-10-18

Торгівля людьми – сучасний прояв рабства.

18 жовтня – Європейський день боротьби із торгівлею людьми. В рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я маю право» в Михайло- Ларинській бібліотеці-філії відбувся захід, присвячений обговоренню досить актуальної та важливої для сучасного суспільства теми – теми торгівлі людьми та боротьби з цим негативним соціальним явищем. На нашій зустрічі були присутні директор Вітовського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Фатєєва Тетяна Федорівна та психолог Ляховець Віталіна Анатоліївна, провідний бібліотекар Комунальної установи «Вітовська централізована бібліотечна система» Єгорова-Гоманюк Катерина Олександрівна.

Тетяна Федорівна в доступній формі провела для присутніх профілактичну бесіду та консультацію з питання «Торгівлі людьми». Віталіна Анатоліївна цікаво провела тренінг для підлітків. Учасники переглянули відеофільм «Будь обережним! Торгівля людьми поруч. Не потрап у сучасне рабство».

Провідний бібліотекар Катерина Олександрівна презентувала правопросвітницький проект «Я маю право».

Даний захід був спрямований на інформування громадськості щодо формування уявлення про суть, причини, форми та масштаби торгівлі людьми.

Кiлькiсть переглядiв: 545

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.