Учасники Літньої школи в Пересадівській бібліотеці

2017-07-27

/Files/images/2017_rk/lipen/DSCN1022.JPG

Голова Воскресенської ОТГ Олександр Михайлович Шаповалов зустрів делегацію з Миколаївської області – учасників регіональної Літньої школи з адвокації для керівників бібліотек в Пересадівській бібліотеці – філії. Завідувач бібліотеки Інна Григорівна Іванцова.

Олександр Михайлович відповідав на запитання учасників заходу та ділився досвідом роботи з питань функціювання бібліотек у умовах формування об’єднаних територіальних громад, партнерської взаємодії.

До Воскресенської ОТГ входить три бібліотеки:Калинівська, Пересадівська та Воскресенська бібліотеки – філії.

До заходу долучилася також виконуюча обв’язки старости села Пересадівка Ірина Федорівна Бєгліца. Були розглянуті питання щодо фінансування бібліотек, про передачу субвенції на утримання бібліотек до районного бюджету, про матеріальний стан бібліотечних закладів. Бібліотеки облаштовані та працюють за новітніми технологіями.

Бібліотеки Воскресенської ОТГ – яскраві, модельні, сучасні, теплі. Де діють Інтернет – центри.

В Пересадівській бібліотеці створено комфортні умови, щоб задовольнити всі потреби кожного мешканця села. В цю бібліотеку приходять люди не тільки за книгами, а для зустрічей в Інтернет – центрі, щоб поспілкуватися з односельцями на загальні проблеми села та питання їх вирішення. Сьогодні кожний житель села Пересадівки може скористатися послугами Приват24: сплатити комунальні послуги, поповнити мобільний телефон, поспілкуватися з представниками влади за допомогою Skype – спілкування.

/Files/images/2017_rk/lipen/DSCN1019.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 527

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.