"Любіть Україну, всім серцем любіть"

2016-01-22

/Files/images/2016_rk/schen/DSCN9813[1].JPG

22 сiчня - день Соборностi України. Майже 100 рокiв тому це слово було вписане в iсторiю українського народу, але святковим днем українського календаря воно стало тiльки вiд недавна. Лише за умов державотворчих процесiв в Українi цей день набув своєї чинностi.

До дня Соборності України у Зеленогайській сільській бібліотеці для працівників сільської ради та дитячого садка пройшла інформаційна година до дня Соборності України, під назвою "Любіть Україну, всім серцем любіть", такі патріотичні заходи допомагають становленню та формуванню громадянина Української держави, поглиблюють знання про iсторичний факт злуки українського народу, його значення, пробуджують iнтерес до поглибленого вивчення iсторiї та культурних надбань. Увазі читачів представлена ціла низка цікавих та змістовних видань, щодо тяжкої та тривалої боротьби українського народу за національне визволення, утворення власної державності, про історію проголошення історичної злуки УНР і ЗУНР.

Відзначення цієї події для кожного із нас має стати докорінним переосмислення ідеї державності. Наразі за неї платиться величезна ціна - життя і здоров’я учасників проведення АТО на Сході України. Так само, як і їх славетні пращури, вони стали на захист своєї землі, незалежності своєї країни. Ми віримо в Україну! Віримо в себе! Віримо у те, що на нашій землі запанує мир, єдність та злагода!

/Files/images/2016_rk/schen/DSCN9815[1] (1).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 438

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.