«Хто, хто Миколая любить»

2015-12-19

/Files/images/2015_rk/gruden/2212.jpg

У М-Погорілівській бібліотеці відбулися літературні посиденьки «Хто, хто Миколая любить».

День Святого Миколая в Україні є особливо бажаним дитячим святом. За традицією, в ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай приносить подарунки і кладе їх під подушку. Для того щоб отримати подарунки від Миколая, потрібно зовсім небагато: бути чемним, робити добрі вчинки та не забути написати листа зі своїми побажаннями. Святий Миколай опікується воїнами, водіями і мандрівниками, допомагає бідним у скруті, вважається покровителем дітей та студентів, моряків, торговців та лучників.

Все своє життя Святий Миколай особливо любив дітей, навчав їх й укріпляв в любові до Бога і людей. Про все це учні дізнались із розповіді завідуючої М-Погорілівської бібліотеки Гуменюк В.Г.

Діти також розповіли, що вони знають про Святого Чудотворця. Кожен з учасників заходу проявив свої творчі здібності, отримав величезне задоволення від різноманітних ігор та вікторин. До уваги користувачів була представлена тематична полиця «Світле свято Микола», де були представлені книги про свято Миколая як у пізнавальній літературі так і в художній. Всім сподобалась книга миколаївської письменниці Людмили Чижової «Світле свято Миколая».

/Files/images/2015_rk/gruden/16123 (Medium).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 514

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.