«Любіть Україну»

2015-12-11

/Files/images/2015_rk/gruden/13Fue7KIRWw.jpg

«Любіть Україну» - саме під такою назвою пройшов урок патріотизму в Новогригорівській сільській бібліотеці. На заході були присутні депутат Шевченківської сільської ради Грицюк І.І., загін волонтерів «Надія» Новогригорівської школи і їх старші наставники, члени родини учасників АТО, активні читачі бібліотеки.

Бібліотекарем була розкрита тема виховання відчуття патріотизму до рідної землі. За допомогою книг з фонду бібліотеки всі учасники заходу мандрували сторінками багатовікової історії України, знайомлячись з яскравими особистостями, які своїм життям і своєю діяльністю творили історію нашої держави, яких можна назвати справжніми патріотами України, і які є прикладом для нашого з вами життя.

Під час зустрічі звучали вірші Т. Шевченка, Л. Українки, В.Симоненка, Ліни Костенко. Бібліотекарем була проведена презентація книги Сергія Лойко «Аеропорт» - книгу про війну, якої не повинно бути, про героїв АТО які хотіли жити, але доля вирішила інакше. На кінець зустрічі учасникам була запропонована історична вікторина «Козацька країна». Голова загону волонтерів Новогригорівської школи Брунець Вікторія звітувала про плідну роботу загону.

Завершився захід цитатою настоятеля церкви села Котлярево Андрія Стадовича (волонтера, капелана воїнів АТО) до своїх прихожан: «Нехай на першому місці у кожного буде Бог, а на другому – Україна – це запорука щасливого життя».

/Files/images/2015_rk/gruden/MqkPIBYw1HM.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 461

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.