«Університет третього віку»

2015-12-07

/Files/images/2015_rk/gruden/01.jpg

«Університет третього віку» є проектом підтримки і турботи, який дозволить людям знову відчути себе потрібним. Студентами є люди похилого віку, пенсіонери, які пропрацювавши все життя не спиняються на досягнутому. Активні, цілеспрямовані, вони мають можливість отримувати нові знання та вміння, відчути себе корисними суспільству,продемонструвати свої таланти, познайомитися з новими цікавими людьми.

В Жовтневому районі діє 22 університети, осередки, в яких сумлінні, чемні, та нестаріючі душею студенти проводять своє цікаве дозвілля.

«Університет третього віку» проводиться згідно графіків, за різними темами, в кожному населеному пункті університет різний, з різними традиціями і звичаями.

На минулому тижні було проведено 21 заняття в «Університеті третього віку», в яких було задіяно 284 громадянина похилого віку. Теми навчання дуже цікаві і різнобічні: «Мандрівник Г.Сковорода», «Вегетаріанство», «Шедеври своїми руками», «Інвалідність – тільки запис в картці» про забезпечення технічними засобами реабілітації, «Духовна скарбниця», «Невралгія. Чому німіють пальці рук», та багато різних тем, які висвітлюються на заняттях.

Також соціальними працівниками проводиться інформаційно-роз’яснювальну роботу: «Доцільність оформлення субсидій», «Правильність оформлення розрахунку оплати комунальних послуг відповідно до субсидії»

Кiлькiсть переглядiв: 406

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.