"Краю мій, краю"

2015-10-28

/Files/images/2015_rk/jovten/DSC_0170.JPG

28 жовтня український народ відзначив 71 річницю визволення України від фашистських загарбників. Мов весняні струмки збігають роки, квітнуть дерева. половіють жита, приходять у світ нові покоління. Але не старіє, не зникає пам’ять тих тривожних літ. Вона живе у спогадах бійця і в суворому монументі, як свідок грізних років і переможних боїв, пильно дивиться на нас в залах музеїв із сторінок книг, її мужню і величну надійно оберігає народ передаючи, як святиню у спадщину поколінь.

"Краю мій, краю" вже другий рік поспіль під такою назвою 28 жовтня, в Зеленогайській бібліотеці філії проходить конкурс фестиваль патріотичного читання.

До участі у заході зареєструвались 18 учасників, учні Зеленогайської ЗОШ І та ІІІ ступенів, різних вікових категорій.

Панувала затишна тепла атмосфера, з вуст учасників звучала поезія, що ввібрала в себе мудрість української землі її горду силу, пам’ять історії. З метою виховання у молоді любові до рідної землі до «Патріотичних читань» долучилась доросла категорія читачів бібліотеки: голова ветеранської організації. місцевий поет-пісняр Бойчук Роман, студентка університету ІІІ віку Гапонова Поліна, організатор конкурсу-фестивалю Шаптала Ирина. Вітали учасників конкурсу наймолодші читачі бібліотеки, вихованці дитячого садка "Сонечко", з вихователем Мирошниченко Анастасією, які подарували присутнім пісню про Україну. та веселий танок хлопчиків - грибочків. Рішенням журі, яке працювало на протязі заходу, усі учасники конкурсу були нагороджені дипломами та грамотами. Піклувальна рада школи подарувала всім учасникам солодкі подарунки.

До заходу, в бібліотеці була організована книжкова виставка "В граніті, в бронзі, у серцях". Організатори фестивалю - Зеленогайська бібліотека та Зеленогайська ЗОШ, запрошують до участі у таких конкурсах усіх бажаючих.

/Files/images/2015_rk/jovten/69.jpg

/Files/images/2015_rk/jovten/67.jpg

/Files/images/2015_rk/jovten/66.jpg

/Files/images/2015_rk/jovten/64.jpg

/Files/images/2015_rk/jovten/63.jpg

/Files/images/2015_rk/jovten/62.jpg

/Files/images/2015_rk/jovten/61.jpg

/Files/images/2015_rk/jovten/600.jpg

До зустрічі у наступному році!!!
Кiлькiсть переглядiв: 484

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.