• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Посивіли ваші скроні, від турботи про дітей

Посивіли ваші скроні, від турботи про дітей

2015-10-05

/Files/images/2015_rk/jovten/12 (Medium).jpg

Посивіли ваші скроні,

Від турботи про дітей

Шану праці. Шану долі

Віддаємо ми в цей день

Хай рясним буде суцвіття

У саду що ви садили

Зичимо Вам миру, довголіття

Щастя, радості і сили

З цих слів розпочалося свято до Дня людей похилого віку, але на справді це свято людей «поважного віку». Онуки, що може бути ціннішим для тих з кого почалась родина, тому наймолодша учасниця свята Проценко Настя, учениця Котляревської ЗОШ, заспівала пісню «Найкращій бабусі».

Чимало звучало слів вітання, але найбільш вразили слова голови сільської ради Кравченко Ольги Іванівни: «Мамо, рідна і кохана! Чимало на твоїм віку сивої скроні. Так і Ви мої шановні гості, не мало пережили на своїм віку. Не треба говорити про часи, треба говорити про людей з гордістю та пошаною. Часи минають як літа, але як часом важко зрозуміти, що вже ніколи не прийдуть ті хто зустрічав вас край села.» Ольга Іванівна дякувала бібліотекарю Котляревської бібліотеки-філії Мармазинській Валентині Адамівни за те, що вона організувала і провела свято, від якого були і сльози , сум та радість. І добавила, що гріх забувати людей похилого віку. Забувають ті хто не шанує матір, адже матір завжди є святим для кожного з нас

Ольга Іванівна поздоровляючи гостей, що зібрались в книгозбірні, не раз витирала сльозу, яка непрохано котилась по щоці. Завжди з любов’ю та повагою, розумінням ставиться до людей з «поважним віком». Варто згадати про учасника свята Булатецького Анатолія, який вразив своїм співом та грою на баяні. Співали пісні не тільки сьогодення, а пісні минулих часів, років. Яскравою палітрою на святі були представники Котляревського дошкільного навчального закладу «Барвінок». Керівник закладу Дука Вікторія Володимирівна з великою повагою ставиться до людей «поважного віку», тому разом з Щоткіною Оленою Яківною, заспівали чимало пісень для серця, душі та розуму. З словами вдячності та привітанням виступила голова ветеранської ради Лєснікова Євгенія Петрівна. Свято пройшло весело та організовано.

/Files/images/2015_rk/jovten/15 (Medium).jpg

/Files/images/2015_rk/jovten/14 (Medium).jpg

/Files/images/2015_rk/jovten/13 (Medium).jpg

/Files/images/2015_rk/jovten/11 (Medium).jpg

/Files/images/2015_rk/jovten/10 (Medium).jpg

/Files/images/2015_rk/jovten/91 (Medium).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 498

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.