«Вітрила книг дарують нам знання»

2015-09-25

/Files/images/2015_rk/veresen/51028.JPG

Народна мудрість каже, що книга вчить, як на світі жити. І це дійсно так. Книга розкриває нам цікавий світ, допомагає мандрувати через століття і краще розуміти сьогодення. З покоління в покоління книжка сіє правду, добро, любов - вона дасть нам відповіді на всі запитання і гарну пораду. Саме книзі і бібліотеці був присвячений захід «Вітрила книг дарують нам знання», який пройшов 25 вересня в Мішківській бібліотеці.

/Files/images/2015_rk/veresen/51029.JPGНа заході мова йшла про те, що важко уявити наше життя без книг. Вони допомагають нам здобувати освіту, дізнаватися більше про навколишній світ, життя інших людей, про те, що книга – це скарбниця знань. Бібліотека завжди радо зустрічає своїх користувачів, і цього разу бібліотека радо відкрила двері для учнів другого і третього класів. Ця зустріч в бібліотеці,напередодні Всеукраїнського Дня бібліотек, була приємна тим, що бібліотека відзначила найбільш активного, відповідального читача бібліотеки, ученицю 4класу М-Погорілівської ЗОШ I-II ст. Савицьку Софію, вона була нагороджена подарунком, а найголовніше – була признана «Міс Читання».

/Files/images/2015_rk/veresen/51027.jpgНа зустріч до дітей,навіть, завітала казкова героїня Баба Яга, яку добре зіграла Меметова Ліана. Казкова героїня з недовірою поставилася до того, що книга дарує знання, але діти так добре відповідали на всі її запитання, що вона переконалася, що прислів’я коли багато читаєш – багато знаєш актуально і сьогодні.

Кiлькiсть переглядiв: 533

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.