Земний уклін тобі, солдате України

2015-07-03

/Files/images/2015_rk/lipen/IMG_3071.JPG

3 липня Калинівська бібліотека разом зі своїми партнерами музичною школою, Калинівською ЗОШ І-ІІІ ступенів, в приміщені музичної школи провела урочистий захід, присвячений зустрічі демобілізованих воїнів, які брали участь в антитерористичній операції на Сході України.

На зустріч «хоробрих сердець» завітали воїни та їх родини. Ведучі Іванцова Лідія та Гриньків Анна розпочали зустріч з розповіді про героїв, які ще рік тому працювали, навчались під мирним небом, а тепер не шкодуючи свого життя, забуваючи про біль, страх і безпеку, стали на захист нашої Вітчизни: Храмов Олександр Петрович, Шаповаленко Ігор Сергійович, Цицьо Іван Іванович, Слюсар Сергій Леонідович, Грушевський В’ячеслав Володимирович,Учень Вадим Михайлович, Сиванич Вадим Анатолійович, Шумовський Віталій Сергійович, Вінгентер Андрій Миколайович, Федоров Сергій Сергійович, Тамазін Олексій Олександрович, Татар Вадим Олегович, Мороз Олег Романович, Грушевський Сергій Олександрович, Котула Сергій Іванович.

Щирими оплесками, вдячністю, повагою до наших захисників було пронизано все свято. Привітати хлопців з поверненням додому завітали поважні гості: голова РДА Вікторія Москаленко, депутат районної ради, директор КУ «ЦБС» Тетяна Остафійчук, сільський голова Володимир Кузьмін, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці Отець Василій, директор Калинівської ЗОШ Наталья Фільтанович. Всі гості дякували героям та доземно вклонялись їм.

Захід був наповнений емоціями та щирістю і не залишив байдужим нікого з присутніх. Із задоволенням слухали пісні у виконанні місцевих талантів: Ясляр Тетяни, Шумовського Миколи, Орлової Анастасії, Лопатюк Катерини, Мілевської Наталії та Шведи Ольги. Хвилиною мовчання вшанували присутні пам'ять бійців, які загинули за Україну з переглядом відеоролика про загиблих воїнів АТО. Також назвали імена хлопців, які зараз перебувають в зоні АТО: Бондар Олег, Заграничний Олександр, Нескоромний Олександр. Нехай над кожним з них літає їхній янгол-охоронець і оберігає від куль та снарядів. Після закінчення офіційної частини зустрічі голова РДА вручила кожному демобілізованому воїну продуктові набори. На згадку про цю зустріч було зроблено спільне фото з демобілізованими воїнами та їхніми родинами. Низький вам уклін і сердечна подяка, рідні наші воїни. Нехай Господь оберігає вас і ваші родини, миру нам усім.

/Files/images/2015_rk/lipen/IMG_3059.JPG

/Files/images/2015_rk/lipen/IMG_3053.JPG

/Files/images/2015_rk/lipen/IMG_3055.JPG

/Files/images/2015_rk/lipen/IMG_3056.JPG

/Files/images/2015_rk/lipen/IMG_3065.JPG

/Files/images/2015_rk/lipen/IMG_3050.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 558

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.