• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Прокидається кожна людина Лише з думкою, кожного дня: – Стала б мирною моя Україна…– Хай скінчиться війна…

Прокидається кожна людина Лише з думкою, кожного дня: – Стала б мирною моя Україна…– Хай скінчиться війна…

2015-06-12

/Files/images/2015_rk/cherven/DSCN9541.jpg

Прокидається кожна людина

Лише з думкою, кожного дня:

– Стала б мирною моя Україна…–

Хай скінчиться війна…

Такими рядками 12 червня почалась зустріч в Бармашівській бібліотеці-філії з воїнами АТО.

В гості до бібліотеки завітали воїни-земляки: Ходакевич Ігор та Надія Іванівна Кобринчук – мама воїна Андрія Кобринчука.

Наші захисники виконали свій обов’язок, не зрадили присягу українському народові та живими повернулись на рідну землю.

/Files/images/2015_rk/cherven/DSCN9536.jpgЗ цієї нагоди демобілізованих воїнів – захисників України щиро та сердечно привітали: Голова райдержадміністрації Москаленко В.В., директор КУ «ЦБС», депутат районної ради Остафійчук Т.Г., Голова сільської ради Розсоха С.С., директор Бармашівської школи Брунарська О. А. Вони подякували воїнам за мужність, відвагу, вірність військовому обов’язку, проявлені під час захисту незалежності та територіальної цілісності нашої держави.

Доброта й милосердя поєднали серця присутніх у залі. Кожному хотілось підійти та обійняти, притиснути до себе Героїв. Адже вони пишуть сьогодні історію нашої країни, виборюють її незалежність.

У своєму виступі воїн АТО Ходакевич Ігор розповів, що не просто їм там, на війні, у сирих та холодних окопах, але зігрівають душу згадки про своїх рідних та село.

Хвилиною мовчання зал ушанував пам'ять усіх загиблих у цій війні.

/Files/images/2015_rk/cherven/DSCN9525.jpgСвоє захоплення та вдячність воїнам наголосили в своїй промові Голова райдержадміністрації Москаленко В.В, та депутат районної ради Остафійчук Т.Г. Зі словами подяки і гордості за військовослужбовців: Кобринчука Андрія, Волкова Євгена, Германовича Андрія, Богдана Віталія, Богдана Сергія, Добровольського Володимира, Ходакевича Ігоря, наших воїнів, виступили Голова сільської ради Розсоха С.С. та директор школи Брунарська О.А.

В залі ми бачили очі, які наповнені сльозами, серце, яке кричить, лице, яке помарніло. Біль і тугу, яку вони носять в своїх душах неможливо передати словами – це матері, це матінки, матусі. Вони кожного дня моляться за своїх синів, вони виплакують всі сльози, вони тихо тліють та дуже швидко старіють.

З трепетом та зі сльозами на очах говорила мати – Надія Іванівна Кобринчук, про свого сина Андрія. Розповіла, що служив він в 79-ій аеромобільній бригаді, два рази був в оточені, вийшов з Іловайського котла. Три рази смерть наздоганяла його, але рятувала материнська молитва. Має нагороди. А зараз продовжує службу на сході України.

Ведучі розповіли про Богдан Віталія, ще одного з наших захисників. Сильного, мужнього, такого вже дорослого, але йому ще тільки 19. Восени він пішов нести бойову службу в лави збройних сил України, а вже в січні 2014 року він стояв на майдані. Бачив ті страшні часи для нашої країни, бачив горе та смерть навкруги. Був у полоні, мав поранення, та чудом залишився живим.

Дякуємо Богу за те , що наші герої повернулись живими, і просимо, щоб і надалі захистив усіх, хто зараз перебуває на передовій.

Кiлькiсть переглядiв: 465

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.