«Сучасні воїни – герої України»

2015-05-18

/Files/images/2015_rk/traven/IMG_2539.JPG

В Грейгівській сільській бібліотеці філії пройшла зустріч з воїнами демобілізованими з зони бойових дій на сході України, в якій прийняли участь демобілізовані Руслан Лісовський (с. Грейгове), Віктор Штефан (с. Червоне), Олександр Кротик (с. Воровське), Олексій Корсун (с. Грейгове), Дмитро Фляга (с. Грейгове), вдова загиблого Олександра Дерев᾽янченка Оксана Дерев᾽нченко, матері, дружини, та не байдужі жителі Грейгівської с/ради.

/Files/images/2015_rk/traven/IMG_2558.JPGЗустріч розпочалася з розповіді про героїв, які ще рік тому працювали, навчались під мирним небом, а тепер не шкодуючи свого життя, забуваючи про біль, страх і безпеку стали на захист нашої Вітчизни. Привітати хлопців з поверненням до дому завітали поважні гості: голова РДА Вікторія Москаленко, районний депутат директор КУ «ЦБС» Тетяна Остафійчук, сільський голова Анатолій Швець, директор ТОВ «Золотий колос» Надія Іванова, яка привезла для родин демобілізованих продуктові набори, районний депутат, директор школи Людмила Бойко, голова ветеранської організації Людмила Пасніченко та завідуюча ДНЗ «Веселка» Валентина Вінницька. Всі гості дякували героям та доземно вклонялись їм. Складалось враження, що ми одна велика, дружна родина, бо знаємо цих хоробрих, мужніх хлопців з дитинства і пишаємось ними та ставимо в приклад підростаючому поколінню.

/Files/images/2015_rk/traven/IMG_2583.JPGПісля закінчення офіційної частини зустрічі, голова районної адміністрації особисто поспілкувалась з кожним демобілізованим та вдовою загиблого, пообіцяла постійно підтримувати їх, допомагати у вирішені проблемних питань та вручила кожному продуктові набори. Хочеться ще раз звернутись до наших захисників, дорогі наші воїни, дякуємо вам за те, що захищаєте нас, що не боїтесь, що вижили і стоїте на сторожі нашого спокою, а ми будемо невпинно молитись за вас, нехай Господь оберігає вас і ваші родини, миру нам усім.

/Files/images/2015_rk/traven/IMG_2590.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 576

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.