• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Мастер - клас по виготовленню пам'ятного знаку "Мак пам'яті"

Мастер - клас по виготовленню пам'ятного знаку "Мак пам'яті"

2015-05-06

/Files/images/2015_rk/traven/DSCN7666[1].JPG

Цього року Україна відзначає день Перемоги з новим символом - червоним маком. Червоний мак символ пам’яті загиблих у Другій світовій війні. З нагоди дня перемоги в Зеленогайській бібліотеці проведено інформаційну годину де юні користувачі бібліотеки дізнались, що 8 травня встановлено в Україні Днем пам’яті та примирення, 9 травня відзначатиметься 70-річчя перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

/Files/images/2015_rk/traven/DSCN7665[1].JPGДітям було проведено майстер - клас з виготовлення символічної квітки червоного маку. Виготовляючи квіти, діти дуже уважно слухали розповідь бібліотекаря, про ідею застосування червоного маку в якості нового символу для українців, адже в нас здавна кажуть: маки цвітуть там, де була пролита кров солдат визволителів.

/Files/images/2015_rk/traven/DSCN7662[1].JPGТакі заходи вчать наше майбутнє покоління знати історію свого народу, шанувати ветеранів другої світової війни та учасників АТО. Після майстер-класу діти охоче приміряли емблему до свого серця, та запропонували прикрасити квітками учасників мітингу 9 травня.
Кiлькiсть переглядiв: 380

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.