Бібліо-Super Star

2015-04-24

/Files/images/2015_rk/kvten/5.jpg

24 квітня 2015 року в Бармашівській бібліотеці - філії пройшов звіт перед населенням за 2014 рік. На звіт були запрошені депутати сільської ради – Мерзла А.С., Грищенко Н.Б., вчителі та учні школи, голова ветеранської організації Мохленко Є.В., коллектив «Черемшина» та слухачі Університету третього віку.

Різноманітність та динамічне життя нашої бібліотеки – це нові технології, нові ідеї та нові плани. Користувачі мають право знати у повному обсязі, чим сьогодні живе бібліотека, які можливості вона надає своїм читачам.

Саме тому бібліотекарі вирішили представити до загальної уваги огляд своєї діяльності.

Бібліотека оснащена комп’ютерною технікою, тому звіт підготовлено у формі – відеофільму під назвою „У центрі уваги - бібліотека”.

Зустріли глядачів і розпочали захід колектив «Смайлик», протанцював таночок з книжками. Вірші про рідненьку та любиму бібліотеку прозвучали з уст маленьких користувачів.

П’ять глав фільму розповідають про життя бібліотеки. Про ресурси та можливості, що надаються користувачам, розповідається у розділі „Чим багаті, тим і раді”. Тут можна дізнатися, про нові книги, які надійшли за минулий рік, про дарунки та призи, отримані бібліотекою та про проектну діяльність з 2008 року. У цьому розділі вміщені також подяки тим, хто вніс суттєвий вклад у поповнення фондів.

Користувачам бібліотеки присвячена глава „Читачі старі, читачі нові... Скільки вас? Хто ви?”, у якій розповідається про друзів бібліотеки, про найстаріших її відвідувачів та про меценатів бібліотеки Капашилова В.Г. та Грабарчука А.М, їх вклад в процвітанні нашої бібліотеки. Слова подяки звучали організаціям – партнерам: загальноосвітній школі, ветеранській організації, сільській раді, які завжди йдуть пліч-о-пліч, роблять одну справу на блага своєї громади, допомагають один одному у проведенні масових заходів.

Найбільший розділ звіту – „Послуги потрібні, послуги різні, заходи різноманітні” – висвітлював інформаційно-просвітницьку діяльність бібліотеки. Був зроблений аналіз заходів, які пройшли в 2014 році, згадали та акцентували увагу на яскраві та більш вдалі, такі, як «Презентація книги Кузнєцова», «Презентація книги Мохленко», «Ми з країи Мульті-Пульті», «Зустріч з білоруською діаспорою».

Розділ „Бібліотекарі нудьги не знають – працюють, вчаться та відпочивають” розповідає про співробітників бібліотеки, допомогу методичного відділу КУ «ЦБС», підтримку куратора ідей, талановитого керівника Остафійчук Т.Г.

Остання частина відео «...А май сто друзів» – розповідь про громадські зв’язки бібліотеки, конференції, дружні візити колег, клуби за інтересами, які працюють при бібліотеці.

Для всіх присутніх найактивніші волонтерки нашої бібліотеки Холодулькіна О. та Дубицька Ж. виконали пісні.

На думку бібліотекарів, звіт перед населенням сприятиме підвищенню авторитету бібліотеки серед широких верств населення.

/Files/images/2015_rk/kvten/10.jpg

/Files/images/2015_rk/kvten/9.jpg

/Files/images/2015_rk/kvten/8.jpg

/Files/images/2015_rk/kvten/7.jpg

/Files/images/2015_rk/kvten/6.jpg

/Files/images/2015_rk/kvten/4.jpg

/Files/images/2015_rk/kvten/3.jpg

/Files/images/2015_rk/kvten/2.jpg

/Files/images/2015_rk/kvten/1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 418

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.