«Ви наша надія і віра в перемогу»

2015-05-05

/Files/images/2015_rk/traven/im555age.jpg

Партизанський сільський голова В. Кердікашвілі демобілізованим: «Ви наша надія і віра в перемогу»

Про це голово сільської ради говорив під час зустрічі з демобілізованими, яка проходила в сільський бібліотеці.

- На території Партизанської сільської ради проживає 10 чоловік, які беруть участь у проведенні антитерористичних операцій на Сході України (двоє з них демобілізовані). Для кожного з нас все те, що відбувається в зоні проведення антитерористичної операції, особистий біль бо це ж наша Батьківщина, наш Дім. І наші сини захищають його ціною свого життя. Ви наша надія і віра в перемогу, - звернулась до військових Валентина Кердікашвілі.

/Files/images/2015_rk/traven/Фото-0818.jpgЗустріч проходила в атмосфері чуйності та довіри. Бібліотекар Алла Зварішина надала присутнім пам’ятки про права учасника АТО та членів їх сім’ї. Звернулася до мам синів, які брали участь у проведенні антитерористичних операцій на сході України зі словами пошани, вдячності та підтримки Багато теплих слів почули присутні, підтримали один одного.

/Files/images/2015_rk/traven/Фото-0820.jpgВ заході взяли участь депутати та члени виконкому Партизанської сільської ради. Сільський голова повідомила, що шість учасників АТО із бюджету Партизанської сільської ради отримали одноразову матеріальну допомогу у розмірі 2000 грн. кожен. На двох чоловік готуються документи на виплату одноразової матеріальної допомоги, питання буде розглянуте на черговій сесії Партизанської сільської ради. Крім того, п’яти учасникам АТО узгоджено рішення щодо виділення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2.00 га. із земель запасу Партизанської сільської ради.

Кiлькiсть переглядiв: 413

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.