• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Найдопитливіші та найрозумніші в країні Читалії»

«Найдопитливіші та найрозумніші в країні Читалії»

2015-04-08

/Files/images/2015_rk/kvten/CAM00317.jpg

В Бармашівській бібліотеці відбулось свято відкриття тижня дитячої та юнацької книги.

Під звуки фанфар на чарівній парасольці в залі з’явився Оллє – Лукоє, який привітав всіх присутніх, та представив своїх помічників: Попелюшку та Пірата. Які розповіли дітям про іменини дитячої книжки. Та представили наймолодших читачів бібліотеки - учнів 1 класу, колектив «Смайлик». Діти станцювали присутнім танок з улюбленою книгою та розповіли віршики.

/Files/images/2015_rk/kvten/CAM00328.jpgІ ось настав урочистий момент, коли Попелюшка та Пірат запросили до зали свої команди. І чарівник Оллє – Лукоє оголосив початок квестової гри «Найдопитливіші та найрозумніші», де вони будуть змагатися в кмітливості, ерудованості, швидкості та оригінальності.

/Files/images/2015_rk/kvten/CAM00348.jpgВедуча представила журі яке було присутнє на святі: директора Бармашівської школи Брунарську Олену Анатолівну, вчителя початкових класів Мегегу Віталію Ярославівну та бухгалтера ЖКХ Макасєєву Валентину Петрівну.

/Files/images/2015_rk/kvten/CAM00360.jpgПершим завданням було представити свої команди та зробити рекламу своєї улюбленої книги. Цікаво та незвичайно підішли учаснику квесту до цього завдання. Пірати показали свою міць та завзятість, а Попелюшки тендітність та витонченість.

/Files/images/2015_rk/kvten/CAM00365.jpgДруге завдання «Дешефратор» та «Закодовані слова» команди виконали швидко та правильно, відгадуючи зашифровані слова.

Знайти ключі - підказки та мапу країни – Читалії, які знаходяться в різних залах бібліотеки, командам потрібно було дуже швидко. А поки команди вирушили в мандрівку по залам в пошуках відповідей, Олле – Лукоє проводила вікторини по казкам та ігри з уболівальниками наших команд.

/Files/images/2015_rk/kvten/CAM00368.jpgОстаннім завданням для команд було інсценувати казку. Це дійство сподобалось всім! Команди підішли до виконання цього завдання дуже креативно і з позитивом, що визвало сміх і оплески.

/Files/images/2015_rk/kvten/CAM00373.jpgВ кінці свята журі оголосили переможців. Ними стала команда дружби. Тому що головне в нашій квест - грі було навчити дітей шукати слова в словниках, находити книжки на стелажах за допомогою каталогу, вивчати виставки літератури, орієнтуватися в залах бібліотеки і головне правильно поводитись та допомагати один одному. Капітани команд отримали медалі та грамоти в участі квест – грі «Найдопитливіші та найрозумніші». А бібліотекарі підготували для команд солодкий подарунок.

/Files/images/2015_rk/kvten/CAM00383.jpg

/Files/images/2015_rk/kvten/CAM00382.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 403

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.