Дитячий тиждень в книжковій країні

2015-03-27

/Files/images/2015_rk/berezen/DSCN4753.jpg

Всеукраїнський тиждень дитячого читання - це свято залишилось найпопулярнішим під час весняних шкільних канікул. Зеленогайська книгозбірня вже традиційно запрошує юних читачів на це свято. В рамках тижня бібліотека провела юним користувачам ряд заходів.

/Files/images/2015_rk/berezen/DSCN7319.jpgВідкрив святковий тиждень захід під назвою "Бібліотека заклад незвичайний у ньому мудрість тисяч поколінь", діти мали змогу познайомитись зі звичаями та традиціями українського народу. Протягом тижня діти мали змогу познайомитьсь з новими книжками в бібліотеці захід мав назву "Познайомимося! Ми новенькі!", вікторина - конкурс " Цікавий світ казок".

/Files/images/2015_rk/berezen/DSCN7320.jpgДіти дитячого садка Сонечко люблять приходити на екскурсію до бібліотеки, а особливо в тиждень дитячого читання бо мають змогу не тільки малювати, читати книжки, але й переглянути мультфільми з улюбленими казковими героями прямо з мережі Інтернет.

/Files/images/2015_rk/berezen/DSCN4751.jpgУчні першого класу провели у бібліотеці конкурс патріотичного малюнку під назвою "Краю мій краю". Під час тиждня дитячого читання для читачів була підготовлена книжкова виставка "Книжкова хвиля знань".

/Files/images/2015_rk/berezen/DSCN0477.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 449

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.