"Афган в моєму серці назавжди"

2015-02-16

/Files/images/2015_rk/lyutiy/^1B19BC1958D606FEDD5E6E2692A0D825F4D4912CABD00F6153^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

В Новомиколаївській бібліотеці-філії відбулася година пам`яті «Афган в моєму серці назавжди», присвячена Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав і річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан( в рамках щорічного звіту про роботу бібліотеки перед населенням). На заході були присутні : голова Новомиколаївської сільської ради Стогній Н.Г., депутат районної ради Балло Андрій, голова ветеранської організації Воробйова Н.В.,директор Новомиколаївської ЗОШ Саваренюк В.О. Дружніми оплесками привітали учасники заходу своїх земляків ветеранів-афганців: Докієнко Сергія Вікторовича, Репу Олександра Володимировича, Фоміна Анатолія Васильовича, Скаржинця Миколу Марковича, Двойнісюк Віталія Петровича. Сльози на очах у всіх присутніх викликав вірш «Ховали інтернаціоналіста» у виконані Альони Стройко та сценка «Молодий солдат пише листа» у виконані Андрія Фомича.

/Files/images/2015_rk/lyutiy/1(77).jpgА пісні у виконанні Марійки Ришко «Солдати війни» та Балло Вікторії зачепили душу кожного присутнього. Всім воїнам – афганцям сільський голова вручила подарунки на згадку про захід та диск з художнім фільмом на цю тему. А Балло Андрій подарував всім присутнім пісню «В чорнім тюльпані» під власний акомпанемент (гітара) .Ведучі заходу Стройко Тетяна та Прибильська Євгенія підняли актуальну та болісну для всіх тему військових дій, які відбуваються на території нашої держави, побажали миру та передали великий уклін землякам , які перебувають в зоні АТО, добровольцями :

1.Баришов Денис Анатолійович

2.Щербань Дмитро Вікторович

3.Неділько Дмитро Іванович

4.Щербань Михайло Вікторович

5.Скаржинець Сергій Іванович

6.Скаржинець Денис Миколайович

7.Двойнісюк Андрій Сергійович

8. Янович Іван Іванович

9.Римарчук Юрій Петрович

10.Нечитайло Василь Іванович

11.Мішура Ігор Олександрович

12 Андрієвський Олександр Сергійович

І їхнім мамам , які кожну хвилину хвилюються за своїх синів . Хочеться ,щоб жахливе слово «Війна» назавжди зникло з лексики людства.

Афганці: Докієнко Сергій та Скаржинець Микола побажали всім хлопцям зони АТО уціліти і повернутися живими додому, де на них чекають всі односельці.

/Files/images/2015_rk/lyutiy/image6.jpgДруга частина заходу була присвячена звіту завідувача Стройко Тетяни про роботу Новомиколаївської бібліотеки-філії КУ «ЦБС» за 2014 рік. Всі користувачі бібліотеки дружно включилися в перегляд фото яскравих заходів та обговорення роботи бібліотеки за 2014рік. Директор Новомиколаївської ЗОШ Валентина Онуфрієвна Саваренюк подякувала бібліотеці за підтримку та партнерські стосунки зі школою. Сільський голова Стогній Ніна Григорівна подякувала директора КУ «ЦБС» Остафійчук Тетяну Григорівну за високий професіоналізм в вихованні професійних бібліотечних фахівців Жовтневого району. Наприкінці заходу прозвучала пісня «Україна-вишиванка» у виконані ансамблю «Калинонька» , яка подарувала всім присутнім надію , що у нашому великому домі названому - Україна буде все добре.

/Files/images/2015_rk/lyutiy/1(77).jpg

Інформація та фотоматеріали КУ "ЦБС"

Жовтневого району

Кiлькiсть переглядiв: 402

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.