• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 26 річниця виводу військ з Афганістану

26 річниця виводу військ з Афганістану

2015-02-14

/Files/images/2015_rk/lyutiy/image2.jpg

В Зеленогайській бібліотеці-філії зібралась громада села на захід, присвячений 26 річниці виводу військ з Афганістану та вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

На виконання розпорядження голови Жовтневої РДА №5-р від 06.01.2015р. «Про відзначення в Жовтневому районі Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан» в бібліотеках Жовтневого району проходить цикл заходів.

З метою вшанування мужності самовідданості, вірності військовому обов’язку воїнів інтернаціоналістів в Зеленогайській бібліотеці філії зібралась громада села на захід - " Так потрібно моїй Батьківщині, а значить потрібно й мені", присвячений 26 річниці виводу військ з Афганістану та вшанування учасників бойових дій на території інших держав. На захід були запрошені воїни-інтернаціоналісти, які проживають на території сіл Зелений Гай та Оленівка, а саме Чєчін Володимир, подружжя Прокофьєвих Володимир та Лариса, які протягом 2-х років проходили військову службу в Афганістані. Бібліотекар відкрила захід та надала слово для привітання голові Зеленогайської сільської ради Миколі Струтинському, який вручив воїнам-ветеранам цінні подарунки та висловив вдячність за приклад для теперішнього підростаючого покоління за те, що гідно витримали тяжке випробування та зберегли свою людську гідність. На одному подиху пройшла зустріч з воїнами - інтернаціоналістами, які за чашкою чаю поділилися своїми спогадами про страшні події тих часів, та наголосили наскільки зараз важлива єдність в захисті нашої держави.

Для присутніх була представлена книжкова виставка під назвою " Афганістан - живі сторінки пам’яті "

Війна - це не лише біль тих хто воював, але й трагедія тисяч і тисяч людей. Обов’язок кожного - пам’ятати і шанувати полеглих і піклуватися про живих. Низький уклін Вам воїни - інтернаціоналісти.

/Files/images/2015_rk/lyutiy/2(158).jpg

( на фото воїн афганець Чєчін Володимир Миколайович 1965 р.н.)

Бібліотекар Оксана Гнедько

Зеленогайської бібліотеки-філії

Кiлькiсть переглядiв: 385

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.