• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Світ спасе не краса, світ спасе любов»

«Світ спасе не краса, світ спасе любов»

2014-12-21

/Files/images/2014_r/gruden/image18.jpg

21 грудня у Воскресенській бібліотеці-філії відбулась творча зустріч з заслуженою артисткою України, актрисою театру і кіно - Сталіною Лагошняк. Назва заходу «Світ спасе не красота, світ спасе любов» була гаслом цієї зустрічі. В цьому році С. Лагошняк виповнилося 75 років, а на сцені Миколаївського російського драматичного театру вона віддано служить вже 45 років ( з 1969 р.).

/Files/images/2014_r/gruden/DSC09032.JPGВ затишній атмосфері літературно-музичної вітальні «Откровение» зібралось багато шанувальників актриси. Відкрила захід бібліотекар Воскресенської бібліотеки-філії О.Шевченко і не змінюючи гарній, чуттєвій традиції та для більш довірливого спілкування в залі запалили свічки. Ця зустріч була підготовлена і проведена спільно з театром слова «Дарунок неба» , керівник В. Смірнов, Воскресенською філією Калинівської ДМШ, клас вокалу, педагог М.Чепенко, акомпаніатор В.Іванов. На заході була присутня юна співачка з М_Погорілівської ЗОШ Ганна Лебідь. Учасниця театру слова Людмила Седнєва зіграла молоду Сталіну, розповівши всім про її життя: воєнне дитинство, коли маленька артистка виступала у шпиталі для бійців, де медсестрою працювала її мама, а поранені бійці давали маленькій актрисі кусочок цукру, як мама в голодні воєнні роки обміняла золоті часи на два коржі, врятувавши життя собі та доньці.

/Files/images/2014_r/gruden/DSC09064.JPGУ всіх глядачів з’явились сльози на очах , коли маленькі діти прочитали вірш і подарували Сталіні Василівні кусочок цукру в маленькому мішечку, а вона тремтячими руками розкривала кожен дарунок і плакала, згадуючи, що пережила у ті роки. Заслужена артистка Сталіна Лагошняк посвятила молодих «дарунківців» в артисти. Зала бібліотеки була заповнена прихильниками таланту Сталіни Лагошняк. Для них вона виконала свої улюблені романси.

/Files/images/2014_r/gruden/DSC09080.JPGГлядачі могли переглянути уривки з фільмів, що демонструвались на екрані за участю поважної актриси. Гасло заходу «Світ спасе не красота, світ спасе любов» лунали на протязі всього вечора тому, що багато говорилось про любов: любов до рідних, любов до людей, любов до Батьківщини.

Інформація та фотоматеріали КУ "ЦБС"
Жовтневого району

Кiлькiсть переглядiв: 469

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.