День Святого Миколая

2014-12-19

/Files/images/2014_r/gruden/image19.jpg

19 грудня вся країна святкує День Святого Миколая. З цієї нагоди в приміщені Калинівської музичної школи відбувалося святкове дійство, яке організували для калинівців сільський бібліотекар Іванцова С.В. та зав. клубом Мілевська Н. Ми знаємо, що Миколай Чудотворець є покровителем не лише водіїв, моряків, допомагає бідним у скруті, дітям, а також він є покровителем воїнів, і ми віримо, що його сила допомагає нашим захисникам і підтримує їх. І тому на підтримку наших воїнів, які є в зоні АТО була проведена благодійна акція «Памятай! Україну захищають герої». Протягом усього свята лунала музика і виконувались пісні учнів музичної школи: Орлової Насті , Шумовського Колі, Ясляр Тетяни, Саприкіної Ксенії, Мітителу Анни, а учні загальноосвітньої школи: Зюба Даша, Кучманич Аліна, Мандіна Олег, Гордєєв Стас, Орлова Настя розповідали легенди про Святого Миколая. Малюки з дитячого садочка порадували присутніх своїми віршиками та піснею про Святого Миколая.

/Files/images/2014_r/gruden/DSC01199.JPGЦього року на свято були запрошені наші воїни-земляки, а також їхні родини. Протягом вечора звучали слова вдячності матерям солдатів за їхніх хоробрих синів. Бібліотекарем була підготовлена електронна презентація про воїнів-земляків. Емоційно була сприйнята пісня на сучасну воєнну тематику у виконанні Мілевської Наталії «Повертайся живим». Від настоятеля церкви Федорова Василя Васильовича усі учасники АТО с. Калинівка отримали у подарунок освячені іконки, щоб вони їх завжди оберігали. В ході благодійної акції були зібрані продукти харчування для воїнів АТО, а також кошти на лікування нашого воїна-земляка Шаповаленка Ігоря.

/Files/images/2014_r/gruden/DSC01208.JPGУчні недільної школи показали міні-виставу про Святого Миколая. Усі присутні на святі діти отримали солодкі подарунки від Святого Миколая. Хочеться висловити слова вдячності усім, хто взяв участь в благодійній акції та підтримав наших героїв.

Світлана Іванцова,

завідуюча Калинівською б/ф

Кiлькiсть переглядiв: 466

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.