• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"

Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"

2014-12-02

/Files/images/2014_r/gruden/image.php.jpg

На виконання доручення голови Жовтневої РДА Москаленко В.В. «Про проведення заходів в рамках Всеукраїнської Акції «16 днів проти насильства» та розпорядження № 329-р від 10.10.2014 «Про проведення у 2014 році в Жовтневому районі Всеукраїнського тижня права» бібліотеки Комунальної установи «Централізована бібліотечна система» почали проведення цикл заходів.

Однією з перших долучилася до проведення заходів Прибузька бібліотека-філія, в приміщенні якої 2 грудня зібралися користувачі. Захід відкрила провідний бібліотекар Центральної районної бібліотеки Надія Скрипковська. Ознайомила присутніх з «30 заповідями» Загальної декларації прав людини.

На заході була експонована книжкова виставка «Знати і поважати Закон», де була представлена література, яка навчить молоде покоління жити по закону, берегти закон і вразі необхідності захистити себе.

/Files/images/2014_r/gruden/4(67).jpgЗавідуюча Прибузькою бібліотекою – філією Олена Братченко представила електронні презентації: «Всеукраїнський тиждень права» та «16 днів без насильства». Впродовж останніх 25 років з 25 листопада до 10 грудня в усіх регіонах України проходить акція «16 днів проти насильства». Ініційована Центром Жіночого Глобального лідерства у 1991 році з метою привернення уваги громадськості до проблем насильства в сім’ї, а також активізації діяльності державних структур і громадських організацій захисту прав жінок, проблеми подолання насильства в сім’ї,щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми.

/Files/images/2014_r/gruden/3(86).jpg

/Files/images/2014_r/gruden/2(132).jpg

Завідуюча Прибузькою бібліотекою – філією

Олена Братченко

Кiлькiсть переглядiв: 340

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.