• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вшанування подвигу воїнів-інтернаціоналістів!

Вшанування подвигу воїнів-інтернаціоналістів!

2013-02-14

/Files/images/mshkvska/М-Погорілівська.JPG

Вшанування подвигу воїнів-інтернаціоналістів

14 лютого у приміщенні М-Погорілівської с/ради відбулась зустріч з воїнами-афганцями "Гарячий вітер Афганістану"/

Захід був підготовлений завідуючими М-Погорілівської, Мішківської бібліотек-філій. До цієї події була підготовлена презентація, яка містила фотодокументи, відомості про односельців, що виконували свій інтернаціональний обов’язок , місця їх служби та відзнаки.
Із словами привітання до афганців звернувся голова М-Погорілівської с/ради Каблуков М.М., голова районної ради ветеранів Тарко Л.І., голова М-Погорілівської ветеранської організації Бутова А.С., депутат М-Погорілівської с/ради, завідуюча ДНЗ №2 Канівець Л.О., провідний методист КУ «ЦБС» О.Згадова.

Ведучими на вечорі були Людмила Кротовська та Валентина Гуменюк. Партнери заходу: центр соціального захисту, школа-інтернат, дитячий садок. Зустріч пройшла емоційно і змістовно. Не залишила всіх байдужими пісня у виконанні Лесі Вихор "Афганский вальс". З цікавістю сприймався огляд літератури "Таємниці афганської війни", проведений бібліотекарями.

Слова вдячності, за дану нагоду поспілкуватися, висловили воїни-афганці сільському голові М.Каблукову і організаторам свята.

Л.Кротовська зав.Мішківської б/ф

Кiлькiсть переглядiв: 381

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.