• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Бібліотека – територія толерантності»

«Бібліотека – територія толерантності»

2014-09-30

Під таким гаслом в Новомиколаївській бібліотеці - філії КУ «ЦБС» 30 вересня о 14.00 год. відбулася зустріч з кращими читачами бібліотеки. На свято завітали секретар Новомиколаївської с/ради Левечко Ірина Дмитрієвна, голова Ветеранської організації Воробйова Надія Володимирівна, соціальний працівник Лисевич Людмила Іллівна , директор БК Прибильська Євгенія Миколаївна./Files/images/2014_r/oktyabr/235.jpg

Завідуюча бібліотеки Стройко Тетяна згадала про всіх працівників сільської бібліотеки починаючи з першого завідувача хатою – читальнею – Загорилько Терентія.

Ансамбль «Калинонька» та тріо «Алла Тамара Ольга» подарували присутнім пісні: «Як у нас на Україні», «Лише у нас на Україні».

/Files/images/2014_r/oktyabr/P1010553.JPGДля всіх сюрпризом була Імпровізована сценка баби Палажки та баби Параски( І.С. Нечуя - Левицького) у виконанні Альони Стройко та Альони Скаржинець. А «Маленька бувальщина про доброту» - викликала сльози у присутніх. Завідуюча висловлювала подяки читачам та користувачам бо без них бібліотека не буде повноцінною. Гості дарували подарунки бібліотеці – книги та річну підписку журналу «Поліна», роботу з бісеру «Віра ,Надія, Любов та їх мати Софія»,квіти… Але головним подарунком для бібліотеки була - радість та подяка в очах користувачів./Files/images/2014_r/oktyabr/P1010550.JPG

Захід закінчився словами: «Шановні користувачі, давайте разом дбати, щоб наша бібліотека завжди залишалася територією добра, миру, дружби, злагоди, душевної теплоти»

Не оминайте наш поріг,

Беріть скарби нетлінні в руки.

Нема прекрасніших доріг,

Ніж, в цей вселюдський храм науки.

Інформація та фотоматеріали

КУ "ЦБС" Жовтневого району

Кiлькiсть переглядiв: 357

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.