• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Хто володіє інформацією, той володіє світом!»

«Хто володіє інформацією, той володіє світом!»

2014-09-30

/Files/images/2014_r/oktyabr/image21.jpg 30 вересня в Українківській бібліотеці відбувся День відкритих дверей під загальною назвою: «Хто володіє інформацією, той володіє світом!», з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. На заході були присутні люди, які все життя зберігають диво людського творіння, скарбницю людських знань - книгу, небайдужі до книг особистості. Ведучими на святі були користувачі бібліотеки – Тетяна Голуб та Сергій Мосійчук, які прекрасно впоралися зі своїм завданням та цікаво провели святкову програму.

На гостей свята чекало багато сюрпризів – одвічно сварливі баби Параска та Палажка, ролі яких виконали для присутніх Настя Копча та Ліза Карабін./Files/images/2014_r/oktyabr/100_3069.JPG

Далі з частівками, присвяченими поширеному в 1980 роках гаслу про «стопроцентний охват» населення книгою, виступила у минулому бібліотекар нашої бібліотеки Олена Чепурна.

Бібліотечних працівників і гостей заходу прийшли привітати наймолодші читачі, учні 3 класу Українківської ЗОШ./Files/images/2014_r/oktyabr/100_3088.JPG

Присутні бурхливо відреагували на сценку з іноземцем, роль якого успішно виконав Олександр Поперечний, бібліотекар виступив перекладачем.

Далі запрошували до виступу обдарованих та найактивніших читачів, які для присутніх виконували пісні: Валерія Мялик з піснею «Герої дитячих книг», Віолета Гарманова «Нова книжка». У виконанні Лізи Карабін прозвучала пісня «Коли у тебе вільна є година».

/Files/images/2014_r/oktyabr/100_3095.JPGВ кінці до присутніх звернулася бібліотекар , у виступі зазначила, що в світі нині поінформованість може врятувати життя тисячам людей та змінити долі мільярдів, ми не маємо права витрачати час на сидіння біля телевізора, потрібно досліджувати те що потрібно нам, вміти фільтрувати та аналізувати отриману інформацію, а в цьому нам допоможе отримана ще у дитинстві звичка – читати. Тож правий був Вінстон Черчіль, коли сказав:«Хто володіє інформацією, той володіє світом». Саме тому бібліотекар звернула увагу присутніх на виставку цікавої літератури : «О, Книго! Пресвята богине! Народу й роду берегине!».

Інформація та фотоматеріали

КУ "Централізована бібліотечна система"

Жовтневого району Миколаївської області

Кiлькiсть переглядiв: 435

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.