«Бібліотека - храм душі»

2014-09-27

/Files/images/2014_r/oktyabr/image15.jpg27 вересня в М-Погорілівській сільській бібліотеці відбувся флеш – моб «Я іду в бібліотеку» та свято «Бібліотека - храм душі», до Всеукраїнського дня бібліотек. Флеш – моб «Я іду в бібліотеку» проводився спільно із шкільною бібліотекою, з метою привернути увагу мешканців села до бібліотеки, книги, читання. Після проведення флеш-мобу відбулося свято у стінах бібліотеки під назвою «Бібліотека- храм душі». Юні користувачі старанно готувалися, щоб привітати всіх любителів книги та бібліотеки: Володимир Джованов та Кирило Тумашевич читали вірші, Валентина Пліс, Гюльбаяз Гашимова, Ольга Ляхова, учениці М-Погорілівської ЗОШ гарно виконали пісню « А ми бажаєм вам добра». Всіх присутніх привітала шкільний бібліотекар Атаджанян Лусіна Юріївна та разом із завідуючою М-Погорілівською сільською бібліотекою Гуменюк Валентиною Григорівною привітали ветерана, в минулому шкільного бібліотекаря Бронченко Фенію Микитівну. Фенія Микитівна поділилась спогадами про свою роботу у шкільній бібліотеці, про цікаві заходи які вона проводила.

/Files/images/2014_r/oktyabr/SAM_1285.JPGВітали бібліотечних працівників та їх користувачів найактивніші читачі сільської бібліотеки Стрєлка Галина Федорівна, Міхальцов Павло Станіславович, який склав та прочитав вірші про книгозбірню. Бібліотекарів привітали квітами. Юна читачка бібліотеки Гашимова Гюльбаяз, учениця 5-Б виконала пісню « Молитва за Україну ».

/Files/images/2014_r/oktyabr/SAM_1279.JPGВедучі свята : Завідуюча М – Погорілівською сільською бібліотекою Гуменюк Валентина Григорівна, Пліс Валентина учениця 8-А класу, Ляхова Ольга учениця 6-А класу побажали щастя, радості , добра та миру і запросили частіше відвідувати бібліотеку, більше читати , шанувати книгу.

Інформація та фотоматеріали

КУ "Централізована бібліотечна система"

Жовтневого району Миколаївської області

Кiлькiсть переглядiв: 364

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.