• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Оберіг для родини - оберіг для України

Оберіг для родини - оберіг для України

2018-08-18

Напередодні Дня Незалежності України 18 серпня в бібліотеці-філії смт Первомайського був проведений культурно-просвітницький захід «Оберіг для родини – оберіг для України», організаторами якого стали СЕКТОР КУЛЬТУРИ ВІТОВСЬКОЇ РДА (завідувач СЕРГІЙ ГОЛОЛОБОВ), ВІТОВСЬКИЙ РОМЦ (директор НАТАЛЯ ФЕНИК), КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА «ВІТОВСЬКА ЦЕНТРАЛІЗОВАНА БІБЛІОТЕЧНА СИСТЕМА» (директор ТЕТЯНА ОСТАФІЙЧУК), ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "МІСЦЕВИЙ ОСЕРЕДОК ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ІНВАЛІДІВ "СОЮЗ ОРГАНІЗАЦІЙ ІНВАЛІДІВ УКРАЇНИ" ВІТОВСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ" (голова ГО ОЛЬГА СЛИВКА), завідувач Первомайської бібліотекою-філією АЛЛА ШЕВЧЕНКО, фахівець із соціальної роботи Вітовського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді ІРИНА ХОЛЯВКО./Files/images/_2018_rk/pervomayska_bbloteka/39406725_390621508135895_8227302647703535616_o.jpg /Files/images/_2018_rk/39441552_390621448135901_1307728159067602944_o.jpg
Дана соціокультурна акція у Вітовському районі була присвячена Дню Незалежності України, Дню Державного Прапора та з нагоди 100-річчя відродження української державності. У заході приймали участь діти з обмеженими можливостями здоров’я, пільгових категорій, учасники і переможці районного конкурсу «Повір у себе» та жінки з обмеженими можливостями здоров’я Шевченківської та Воскресенської ОТГ.
Відкрила культурно-просвітницький захід завідувач Первомайської бібліотекаю-філією АЛЛА ШЕВЧЕНКО, яка розповіла присутнім про ухвалу Акту проголошення Незалежності України та його історичне значення для нашого народу. Алла Борисівна познайомила присутніх з тематичною викладкою, присвяченою Дню Незалежності України та Дню Державного Прапора України. Розповідь про славну історію національних державних символів України сприяла формуванню національної свідомості учасників заходу та виховуванню патріотів рідної держави. «Чимало написано історій, легенд, оповідань та романів про нашу Батьківщину. І найцінніші, і найправдивіші, на мою думку,- зазначила завідувач Первомайської бібліотекою-філією,- є ті, які написані її відданими синами й дочками, очевидцями історичних подій, дитячими письменниками і просто патріотами нашої держави. Голова громадської організації «Місцевий осередок Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» Вітовського району» ОЛЬГА СЛИВКА привітала всіх присутніх із наступаючими державними святами, подякувала Аллі Шевченко за чудовий прийом та подарувала у Первомайську бібліотеку-філію поетичну збірку ІХ обласного пісенно-літературного аматорського конкурсу серед людей з обмеженими фізичними можливостями «ПЕРЛИНИ ПІВДНЯ», де представлені вірші жительки с.Новоселівки Первомайської селищної ради.

Кiлькiсть переглядiв: 529

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.