• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Книжкові іменини – прекрасна мить весни

Книжкові іменини – прекрасна мить весни

2017-06-01

/Files/images/2017_rk/cherven/DSCN0266.JPG

Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до бібліотек України традиційне і довгоочікуване свято — Всеукраїнський Тиждень дитячого читання — час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття. В Пересадівській бібліотеці–філії 24 березня відбулося відкриття районного Тижня дитячої книги. Це була захоплива пригода під назвою «Навколосвітня подорож під книжковими вітрилами».

До бібліотеки завітали її маленькі читачі: вихованці дитячого садочку "Колосок" - середня та старша групи, учні перших та третіх класів Пересадівської ЗОШ. На юних користувачів чекали Королева Книга (провідний методист «Вітовської ЦБС» Петренко Ю.О.) та відважний Пірат (провідний бібліограф «Вітовської ЦБС» Згадова О.А.), який був впевнений, що відправитись в подорож за допомогою книги неможливо. Але книга – це чарівний компас, який указує нам шлях до любих пригод.

Чимало захопливих подій відбулося у плаванні: літературні вікторини і конкурси, естафети, незабутні зустрічі із улюбленими літературними героями. Дітлахи справлялись з усіма завданнями, які їм запропонували. Залюбки грали в літературні ігри, знайомились з новими книжками та журналами.

У цей день в бібліотеці не було байдужих і нудьгуючих, панувала атмосфера радості і веселощів, діткам були вручені яскраві читацькі квитки.

Варто зазначити, що «Іменини Книги» були підготовлені завідуючою Пересадівською бібліотекою – філією Іванцовою І.Г., а озвучення та музичне оформлення надали партнери бібліотеки - Пересадівський Будинок культури.

Впродовж Тижня в усіх бібліотеках Вітовського району відбудеться ще чимало захопливих заходів.

/Files/images/2017_rk/cherven/DSCN0162.JPG

/Files/images/2017_rk/cherven/DSCN0200.JPG

/Files/images/2017_rk/cherven/DSCN0214.JPG

/Files/images/2017_rk/cherven/DSCN0222.JPG

/Files/images/2017_rk/cherven/DSCN0238.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 464

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.